Kundeservice 88 77 93 11 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her


ADR kursus i Århus, Herning og Viborg

Er du uddannet chauffør? Så kan du tage et ADR kursus hos DEKRA og give dig selv endnu bedre jobmuligheder.  Et ADR bevis giver dig nemlig retten til også at køre med farligt gods ad vej. Se alle vores kommende ADR hold her

ADR er Den Europæiske Konvention om Transport af Farligt Gods ad Vej (European Agreement Concerning the International Carriage of Dangerous Goods by Road). Med dette kursus udvider du derfor dine muligheder for at finde job som chauffør, da du med beviset i hånden er godkendt til transport af blandt andet forskellige fødevarer, parfumer og kemikalier. I flere jobs er beviset en nødvendighed, og du vil dermed være i stand til at varetage flere forskellige opgaver, når du har taget dit ADR kursus hos DEKRA. Der er derfor ingen grund til at vente.

Start allerede i dag

I Midtjylland har du mulighed for at tage dit ADR kursus i henholdsvis Århus, Herning og Viborg. Kurset udbydes både i hverdagen og i weekenden, så du kan passe kurset ind i netop din hverdag. Dygtige og engagerede undervisere står allerede klar til at byde dig velkommen. Hvert år vælger op mod 35.000 kursister nemlig DEKRA, når de skal videreuddanne sig – og tilfredsheden hos deltagerne er meget stor.

Som for så mange andre af DEKRAs kurser gælder det, at der ingen ventetid er på opstart af kursus. Du behøver derfor ikke vente med at gå i gang med dit kursus. Du kan starte, netop når det passer dig. Investér i din fremtid allerede nu og start på kurset, så snart du har muligheden.

Du kan supplere

ADR kurset hos DEKRA er et AMU-kursus. Det har en varighed af tre dage. Kurset koster 126 kroner per dag, det vil sige samlet 378 kroner for dit ADR bevis. Du har dog mulighed for at søge om løntabsgodtgørelse samt tilskud fra kompetencefonde. Du kan søge om løntabsgodtgørelse på op til 881 kroner om dagen.

Når du har taget dit kursus, slutter dine muligheder dog ikke her. Hos DEKRA kan du nemlig supplere yderligere med forskellige ekstra kurser. Du kan blandt andet tage kurset Klasse 7, som giver dig mulighed for transport af radioaktive stoffer. Et andet kursus, du kan supplere med, er Klasse 1. Med dette kursus kan du få lov til at køre med sprængfarlige stoffer som for eksempel fyrværkeri. Det tredje kursus, du kan supplere med, hedder Tank. Dette kursus giver dig tilladelse til at køre med en større kapacitet end 1.000 liter for faste tanke og 3.000 liter for tankcontainere.

Mulighederne er derfor mange som chauffør inden for transportbranchen, og de bliver kun bedre i de kommende år. OBS! Klasse 1, Klasse 7 og Tank kan ikke tages som AMU kurser hos DEKRA.

En god fremtid

Med et ADR kursus fra DEKRA er du med til at skabe dig selv en god fremtid med flere jobmuligheder. Over de kommende år vil transportbranchen nemlig mangle op mod 2.500 chauffører. Hvis du allerede er chauffør, er det en stor fordel med et supplerende ADR kursus. Du får et forspring i forhold til adskillige jobs, hvor du skal kunne håndtere flere forskellige typer af gods. Kurset er en god investering i din fremtid. Vil du mere, end du kan i dag, er DEKRA det rette sted at videreuddanne sig.

 _______________________________________________________

  • AMU-mål 46905 ADR Grundkursus - Vejtransp. af farl. gods i emb., 3 dg, 378 kr.
  • For IDV (ikke-AMU-kursus) - kontakt det lokale uddannelsescenter for en nærmere specifikation om pris og detaljer omkring kursusstart. 

Følgende gebyrer skal påregnes (AMU-kursus):

  • 1 x ADR-Bevis á 290 kr. (til Beredsskabsstyrelsen)

Tal og priser gældende pr. 1.1.2020

Omtalte AMU-mål er underlagt den til enhver tid gældende AMU-lovgivning. For yderligere oplysninger henvises der til www.dekra.dk 

88 77 93 11