Kundeservice 88 77 93 11 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her


BAB kursus Århus og Herning

Leder du efter et sted at tage dit BAB bevis i Midtjylland? DEKRA udbyder BAB kursur i Århus og Herning. Kurset udbydes som dagshold, og der er ingen ventetid. Du kan derfor gå i gang med dit BAB kursus allerede nu og stå med beviset i hånden om kun fem dage – eller måske hurtigere, hvis du allerede har en BAB certificering. Tilmeld dig med det samme til BAB kursus her

Kom i gang allerede nu

BAB står for befordring af bevægelseshæmmede. Det er et kursus, som giver dig lov til at transportere svært bevægelseshæmmede. Det er personer, som ikke selv kan tage med offentlig transport, og derfor udfører du en meget vigtig opgave som chauffør. Det er i Danmark lovpligtigt, at der stilles transport til rådighed for svært bevægelseshæmmede. Hvis du tager et BAB kursus i Århus eller Herning hos DEKRA, så er du allerede godt på vej til at løse denne vigtige opgave.

Som BAB chauffør kommer du til at have megen kontakt med dine passagerer. Det kan være handicappede, ældre eller patienter, som skal køres til forskellige aktiviteter for eksempel behandlinger. Hvis du vil kunne køre med flere end 9 passagerer inklusiv dig selv, er det obligatorisk, at du i forvejen har et buskørekort. Hvis du har et taxikørekort kan du køre mindre transporter med op til 9 passagerer inklusiv dig selv.

Udvid dine muligheder

Ved at tage et BAB kursus i Herning eller i Århus står du meget stærkt i forhold til fremtidige jobmuligheder. Hen over de kommende år vil transportbranchen mangle op mod 2.500 chauffører. Ved at tage et BAB kursus hos DEKRA udvider du dine muligheder for at få et job og samtidig have større muligheder for at vælge mellem forskellige typer af chaufførjobs.

Hos DEKRA er vi også klar til at satse på dig og din fremtid, og vores engagerede og gode undervidere står klar på vores BAB kursus i Århus og Herning.

Din certificering

Hvorvidt du allerede har taget en BAB certificering/et BAB kursus afgør, hvor længe du vil være om tage dit BAB kursus hos DEKRA. Hvis du allerede har taget din certificering, kan du opkvalificere denne med blot to AMU-mål: Befordring af sygdoms- og alderssvækkede personer samt ITOS. Samlet set tager det tre dage at tage disse to kurser. På kurserne lærer du om den specielle håndtering af passagererne, som kræver særlige hensyn til deres psykiske og/eller fysiske situation. Endvidere om alarmering, evakuering fra køretøjer, hensigtsmæssige reaktioner i tilfælde af uheld eller ulykker samt egne arbejdsstillinger.

Prisen for en god investering

Vælger du at tage et BAB kursus i Herning eller Århus hos DEKRA, koster det 126 kroner per dag. Til dette har du mulighed for at søge om løntabsgodtgørelse for op til 881 kr. pr. dag samt støtte fra forskellige kompetencefonde. Prisen er gældende, hvis du er i arbejde og ikke har en videregående uddannelse. Har du en videregående uddannelse koster 5-dages BAB kurset 5.074,41 kr. 

Prisen for et BAB kursus er en god investering, hvis du ønsker at investere i din fremtid som chauffør. Kurset åbner op for mange muligheder.

Hvis du er ledig, er det dit jobcenter eller a-kasse, der skal bevillige kurset til dig.

DEKRA står klar til at byde dig velkomme på og føre dig sikkert igennem dit kursus.

__________________________________________________________________

  • AMU-mål 47874 Introduktion til offentlig servicetrafik, 1 dg, 126 kr. 
  • AMU-mål 48104 Befordring af sygdoms- og alderssvækkede pas., 2 dg, 252 kr.
  • AMU-mål 48105 Befordring af fysisk handicappede passagerer, 2 dg, 252 kr.

Tal og priser gældende pr. 1.1.2020

Omtalte AMU-mål er underlagt den til enhver tid gældende AMU-lovgivning. For yderligere oplysninger henvises der til www.dekra.dk 

88 77 93 11