Find dit kursus her

Gaffeltruck

Tag et truckcertifikat og styrk dine jobmuligheder inden for transport- og logistikbranchen. Mange virksomheder efterspørger medarbejdere som kan fremvise et truckcertifikat. Med et truckcertifikat i hånden bliver du en eftertragtet arbejdskraft, da du kan løse endnu flere opgaver for en virksomhed.

Det tager kun 7 dage at blive truckfører til Gaffeltruck B. Prisen er 882 kr., hvis du er i arbejde og ikke har en videregående uddannelse.

Du kan tage truckkurset i Herning på adressen Mads Eg Damgaards Vej 87 kun 750 m fra vores uddannelsescenter i Herning.

Helt nye gaffeltrucks

Fantastiske undervisere

Tæt på motorvejen

Masser af praktisk undervisning

Undervisningen på truckkurset består af både praktiske øvelser og klasseundervisning. Du lærer blandt andet at foretage korrekt stuvning samt optagning og afsætning af forskellige typer læs. I klasselokalet lærer du at aflæse forskellige belastningsdiagrammer.

Når kurset er afsluttet kan du føre og betjene gaffeltrucks og -stablere.

Vil du vide mere?

Kontakt os på telefon 70 60 65 00 hvis du har spørgsmålet til truckkurset.

Krav for at tage et truckcertifikat:

>  Du skal være fyldt 18 år.

>  Du skal kunne fremvise enten et gyldigt kørekort eller en tilfredsstillende lægeattest (Sundhedsstyrelsens blanket til helbredsmæssige oplysninger ved udstedelse af kørekort).

Hvis du er ledig og har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse kan du tage et truckcertifikat gratis hos DEKRA. Det er dit jobcenter eller a-kasse, der skal bevillige certifikatet til dig.

Har du ikke ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, er det dit jobcenter eller a-kasse, der skal bevillige truckcertifikatet til dig.

Kontakt os på 70 60 65 00, så hjælper vi dig gerne med at kontakte dit jobcenter eller a-kasse.

Information til Jobcentre og A-kasser

Den fulde pris for dette kursus er 6.935,87 kr. 

AMU-mål:

AMU-mål 47592 Gaffeltruck certifikatkursus B, 7 dage.

Priser er gældende pr. 1.1.2023.

Kurset er underlagt den til enhver tid gældende AMU-lovgivning samt Bekendtgørelse af lov om godtgørelse og tilskud ved deltagelse i erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse.

Hvis du er job koster et Gaffeltruck certifikatkursus B 938 kr.

Hvis du er i arbejde og ikke har en videregående uddannelse, kan din arbejdsgiver søge om løntabsgodtgørelse på op til 911 kr. pr. dag. samt tilskud fra kompetencefonde.

Har du spørgsmål til priserne? Så sidder vores kundecenter klar til at hjælpe dig på 70 60 65 00.

AMU-mål:

AMU-mål 47592 Gaffeltruck certifikatkursus B, 7 dage.

Priser er gældende pr. 1.1.2023.

Kurset er underlagt den til enhver tid gældende AMU-lovgivning samt Bekendtgørelse af lov om godtgørelse og tilskud ved deltagelse i erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse.