Kundeservice 88 77 93 11 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her


Tag dit lastbilkørekort hos DEKRA

Vil du tage kørekort til lastbil – og samtidig få Jobgaranti? Det er netop, hvad DEKRA tilbyder dig egnede kandidater. Et kørekort til lastbil giver mulighed for arbejde efterfølgende både i Danmark og i udlandet. Mulighederne er både mange og mangeartede. Når du har taget dit lastbilkørekort hjælper DEKRA egnede kandidater videre med disse muligheder ved at tilbyde dig Jobgaranti.

Tag dit lastbilkørekort nu. Book online her

Mange kursister har allerede benyttet sig af DEKRA’s attraktive Jobgaranti, og i løbet af de seneste tre år er flere end 3.500 personer hjulpet i job. Du kan blive en af de næste kursister, som DEKRA hjælper i job.

Begynd med det samme

Kørekortet til lastbil kan du tage flere forskellige steder i Midtjylland. Kurserne afholdes i Århus, Herning, Viborg og Silkeborg. Mange kursister har allerede benyttet sig af tilbuddet i Midtjylland, og der er stor tilfredshed. En af de betydelige grunde til denne store tilfredshed er blandt andet de meget engagerede undervisere. De står klar med stor motivation til at tage i mod netop dig og til at hjælpe dig bedst muligt igennem din uddannelse.

Som nævnt afholdes kurserne i både Århus, Herning, Viborg og Silkeborg. Der er ingen ventetid på kurserne - du kan altså gå i gang med det samme og efter blot 6 uger udnytte de mange muligheder, som et kørekort til lastbil giver.

Gode fremtidsmuligheder

I løbet af de kommende år vil transportbranchen mangle op mod 2.500 chauffører, og med et lastbilkørekort taget hos DEKRA i Midtjylland, vil du stå meget stærkt i forhold til at få et godt og stabilt job med en god løn.

Flere muligheder 

Et kørekort til lastbil er en god investering i din fremtid. Hvis du er ledig skal du kontakte dit jobcenter eller a-kasse som kan bevillige kørekorttet til dig. 

Hvis du ikke er ledig, men brænder for et job som lastbilchauffør, er der selvfølgelig også mulighed for dette. Prisen for et lastbilkørekort er 3.780 kroner, hvis du er i arbejde og ikke har en videregående uddannelse. Hvis du er i arbejde og har taget en videregående uddannelse, er din pris 35.861,21 kroner.

Det er en god pris for en sikker investering i din fremtid med en god løn og en attraktiv Jobgaranti. I dag har DEKRA 35.000 kursister årligt. Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores hold.

___________________________________________________________________

  • AMU-mål 47854 Godstransport med lastbil, 30 dg, 3.780 kr.
  • AMU-mål 47857 Godstransport med lastbil samt grundl. kval.uddan., 50 dg, 6.300 kr. / 58.869,48 kr.

Følgende gebyrer skal påregnes:

  • 1 x Prøvegebyr á 600 kr. (til Politiet)
  • 1 x EU-Bevis á 180 kr. (til Trafikstyrelsen)
  • 1 x Lægeattest á ca. 600 kr. (til egen læge)
  • 1 x Pasbillede a ca. 50 kr. (til egen fotograf)
  • VALGFRIT tilkøb af E-learning-modul (Køreklar) á ca. 400 kr. Køreklar er et elektronisk værktøj, der indeholder lærings-teoriprøver.

Tal og priser gældende pr. 1.1.2020

Omtalte AMU-mål er underlagt den til enhver tid gældende AMU-lovgivning. For yderligere oplysninger henvises der til www.dekra.dk  

 

88 77 93 11