Kundeservice 88 77 93 11 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her


Tag et taxakørekort på 10 dage

Hos DEKRA i Aarhus og Herning kan du blive taxachauffør på kun 2 uger. Et kørekort til taxa kvalificerer dig både til at køre taxa og limousine med op til 9 passagerer inkl. dig selv. Du har derfor mulighed for at gå flere forskellige veje alt efter, hvilken slags job, du drømmer om. Der er i disse år stor mangel på taxachauffører i Danmark, så der er god mulighed for at gå direkte i job efter endt uddannelse. Vi starter løbende nye hold op i begge byer, så du kan finde et kursus, der passer ind i din kalender. 

For en præcis kursusbeskrivelse – samt tilmelding til kurset – klik her!

Stor erfaring med at uddanne chauffører

Hos DEKRA uddanner vi årligt 35.000 kursister, hvoraf en stor del er taxachauffører. Vores undervisere har derfor stor erfaring med at uddanne taxachauffører, og de står klar til at give dig en spændende og givende undervisning, der gør dig klar til at varetage dit fremtidige job som taxachauffør. Undervisningen på uddannelsen består både af teori og praktiske øvelser, der bl.a. omhandler miljørigtig kørsel, konflikthåndtering og kundeservice.

Hvem kan blive taxachauffør?

Der er fire krav, du skal opfylde, hvis du ønsker at blive taxachauffør. For at kunne starte på kurset skal du:

  • Være fyldt 21 år.
  • Have haft kørekort til almindelig bil i minimum 3 år.
  • Kunne fremvise en gyldig lægeattest til erhvervsmæssig personbefordring.
  • Opfylde kravene til vandel og god skik. Vær opmærksom på, at det kan være en hindring, hvis du ikke har en ren straffeattest.

Hvad koster et taxakørekort?

Prisen for at tage et taxakørekort i Brabrand og Herning er 10.801 kroner.

Herudover skal du påregne følgende gebyrer:

  • 1 x Chaufførkort á 800 kr. til Trafik-, bygge- og boligstyrelsen
  • 1 x Lægeattest á ca. 600 kr. til egen læge
  • VALGFRIT tilkøb af E-learning-modul (Køreklar) á ca. 499 kr. Køreklar er et elektronisk værktøj, der indeholder lærings-teoriprøver.

Tal og priser gældende pr. 1.1.2019

Tilmeld dig til taxakørekort i dag

Du kan tilmelde dig til taxakørekort online via vores hjemmeside, hvor du finder en liste med vores fremtidige hold i Brabrand og Herning. Tilmelding kan også ske via vores kundeservice på telefon 88 77 93 11 alle hverdage fra kl. 8-16.

OBS: Kurset udbydes som IDV. Indtægtsdækkende kurser er korte efteruddannelseskurser, der primært sigter på at opdatere eller supplere kursisternes viden og færdigheder.

For en præcis kursusbeskrivelse – samt tilmelding til kurset – klik her!

88 77 93 11